Du er hjertelig velkommen - tilmelding åbner d. 1. oktober 2019

Det bliver en skøn tid vi skal have sammen vi to

Vil du gerne højne din følelse af glæde i hverdagen? Har du lyst til at vågne glad og med mere mod på dagen? Vil du gerne opleve, at du performer maximalt fordi dit fokus er det rigtige sted? Vil du gerne opleve større succes i livet? Taknemmelighed er dit stærkeste redskab.
taknemmelighed, Hummelshøj, Anita Hummelshøj Mikkelsen

Succesfulde mennesker kender alt til det, du nu skal lære.

Mennesker, der benytter taknemmelighed som et fundament i livet, håndterer modgang med lethed.

Du kan også lære det! Hvis altså du vil? Med tanke på dig, har jeg skabt denne gruppe, som vil rykke dig for vildt de næste par måneder. Du vil lære alt det jeg ved om taknemmelighed. Du får indsigt i den stærkeste kraft. Tænk bare, hvordan du kan få det sjovere, når din hverdagsglæde er på plads. Mærk, hvordan det er at være dig og bare give den gas i liv og arbejdsliv – og alligevel være i balance. Se lige dig selv fuld af glæde og positivitet, alt imens du jubler over alt det gode i livet.

Blot 2 måneder…

Mere behøver du ikke for at opleve succes i dit liv. Faktisk ændrer du dit liv til det bedre allerede den første måned.

Den sidste måned er alene for at give dig ekstra tid, til at nå det hele og til at kunne blive holdt til ilden mens brikkerne lander let og sikkert, hvor de skal. Du vil opleve, hvordan du tager din handlekraft hjem i dig selv. Du får guidende videoer, livesessions og livsændrende værktøjer. Du vil få den bedste sparring og kan stille alle de spørgsmål du behøver. Du rykker dig i denne gruppe. Ved opstart får du min e-bog ’Taknemmelighed som et (Livs)ledelsesredskab – Sådan kommer du godt i gang’ og senere i forløbet får du også workbooken ’Taknemmelighed – øvelser, der højner din hverdagsglæde’.

Dørene åbnes d. 15. november 2019 - Nedtællingen er begyndt

Du kan stadig nå at være med på din vej til større hverdagsglæde

 • 00Dage
 • 00Timer
 • 00Minutter
 • 00Sekunder
Jeps, jeg når det nu - tilmeld mig

Vil du også opleve livet lidt mere?

Det de andre siger...

Vibeke, Konsulent

Du får gode forklaringer på de daglige opgaver

Vibeke, Konsulent

Hej Anita. Jeg har lige hørt videoen, og siger mange tak for forklaring på opgaven. 👍 Som altid, synes jeg du er god til at sætte ord på hvad det drejer sig om, og med dine ord få det bragt ned på jorden, så det virker overskueligt. 😊
Anja, Underviser

Du rykker dig positivt fremad

Anja, Underviser

Du er super Anita og kan virkelig få presset mig på den gode måde til at gøre ting, der er SÅ svært for mig. Jeg ved jo godt, hvad der er rigtigt for mig, men har bare aldrig kunne følge det, fordi jeg ikke vil være til besvær og gøre alle andre glade. For første gang begynder jeg at gøre ting, der er godt for mig takket være dig🙏♥️
Anonym, kommunal ansat

Vi arbejder med det, som er vigtigt for dig

Anonym, kommunal ansat

Hej Anita. Tænk at man kan få sagt så mange vigtige ting, i sådan en kort video - det er altså ret imponerende - Tak. 👏😃Jeg måtte lige høre din video flere gange for at suge alle guldkornene og de gode pointer til mig.👌 For hold da op, hvor var der mange. 🤩 Mens jeg sidder her og skriver nogen af de vigtige pointer ned på min blok - og rammer dem ind - får jeg næsten lyst til også at optage videoens ord på min telefon. Så jeg kan høre dem mange gange, og det kan sætte sig fast. Så jeg kan bruge det til at holde fokus i hverdagen og holde "snuden i sporet".
Berit Jensen

Du får gode resultater

Berit Jensen

Tak for din tid og dine input. Det har været fantastisk, jeg føler jeg er blevet hjulpet godt på vej tilbage på den rigtige rute, hvor græsset er lidt grønnere og himlen lidt mere blå. Det er dejligt at sidde i sofaen og glæde sig til tiden der kommer, sådan har jeg ikke altid haft det. TAK 😘❤️

Bonusmateriale til dig

Lækkerier, som du kan bruge og beholde for evigt.

 • Du får e-bogen om taknemmelighed

  Taknemmelighed som (Livs)Ledelsesredskab "Hold nu kæft med alt det brok og vær lidt taknemmelig i stedet" sådan indleder jeg e-bogen og lige så direkte dette budskab er, lige så enkel er bogen at gå til og forstå. Bogen er skrevet med ledere som målgruppe, og kan meget let omsættes til hverdagspraksis for dig i dit almindelige hverdagsliv også. Uanset om du er leder af en virksomhed eller leder af eget liv, handler det om, at du træder ind i din egen handlekraft og arbejder med at tage ansvar. Taknemmelighed er nært forbundet med en ydmyghed for livet og dets mirakler, som du kun får øje på, når du har gjort dig bevidst, at de faktisk findes. God fornøjelse med læsningen. Bogen kommer i din mailboks omkring opstart, når du har besvaret de 3 spørgsmål i forbindelse med din optagelse i den tilknyttede facebookgruppe.

 • Du får også e-bogen, som er fuld af taknemmelighedsøvelser

  Til slut i forløbet vil du også modtage en e-bog fuld af lækre praktiske øvelser, der højner din hverdagsglæde og bringer dig nærmere din succes, dine mål og det at leve et lykkeligere liv. Det er netop hverdagsglæden, som er nøglen, der åbner op for, at du ind imellem også mærker den store følelse af at være lykkelig. Selv efter forløbet er du ikke alene og nogle af øvelserne, vil du allerede være fortrolig med fordi du har mødt dem i forløbet.

 • Gratis tip her og nu, som vil højne din hverdagsglæde

  #1 Åbn op for at det er okay at give en krammer, et skulderklap, et smil eller anden taknemmelig gestus på din arbejdsplads og blandt familie og venner. #2 Se dig selv i spejlet hver morgen og sig "Jeg er et godt menneske. Mine intentioner er rene og kommer af kærlighed. Jeg er værd at elske". #3 Find noget du er taknemmelig for hver dag. Begynd at spor tankerne ind på mere taknemmelighed allerede nu, så du virkelig er klar når du går ind i forløbet og generobrer: en bedre søvn, mere hverdagsglæde, mere succes, mere stressfri tid, større overskud og mere kærlighed.

Alene i løbet af den første måned vil dit liv føles bedre og bedre.

Vi holder snuden fast i sporet og jeg er med dig hele vejen mod mere succes og større hverdagsglæde.

Hæng på… du vil ikke undvære dette. Lad dit liv gå i den rigtige retning. Vågn op hver morgen og glæd dig til dagen. Brænd for det du laver. Vælg og prioriter ud fra et stærkt fundament. Lad dine drømme og dig mødes. Slut med sure morgener, modløse søndag aftener, drømme du aldrig når, håbløshed og trættende hverdage. Slut med at glimtvis at tro, at du ikke har fortjent at være lykkelig og slut med at frygte succesen.

Tjekliste

Er du klar til et liv med mere taknemmelighed?

 • Vil du gerne opleve mere hverdagsglæde?

 • Er du okay med, at dit liv bliver bedre og bedre fra lige om lidt?

 • Vil du have plads til mere robusthed, mere rummelighed og mere latter i livet?

 • Er du fin med at tage handlekraften hjem til dig selv, så du kan performe maximalt i livet?

 • Er du klar på at gøre en god indsats i 2 måneder?

Spørgsmål og svar

Du skal føle dig tryg i forløbet

 • Hvor foregår det?

  Kurset er online og du får dit link til undervisningsplatformen via mail efter tilmelding. Der er også tilknyttet en facebookgruppe, som du skal anmode om medlemsskab i. Det er her du kan stille spørgsmål og være i dialog med de andre kursister.

 • Skal jeg kunne være aktivt deltagende hver dag i perioden?

  Nej. Kurset varer 2 måneder. Heraf får du næsten dagligt nye opgaver den første måned mens den anden måned er din buffer, så du præcist selv kan bestemme dit tempo undervejs. Og...jeg er også klar til dine spørgsmål og med peptalks i den anden måned.

 • Hvordan udvikler jeg mig i forløbet?

  På undervisningsplatformen får du en kort videointroduktion til hver opgave og der er også arbejdsark du kan printe ud og bruge, hvis du godt kan lide det. Tempoet for din udvikling afhænger af din indsats og af hvor klar du er til at gøre en positiv forskel for dig selv. Jeg ved du vil rykke dig godt, når du følger opgaverne og jeg vil med glæde være lige på sidelinjen når du har behov for det.

 • Hvad nu hvis jeg ikke er på facebook?

  Så har du to muligheder: 1... Du kan følge forløbet alene i undervisningsplatformen. Der er materialer nok til, at du kan det, men du vil måske savne at kunne få svar på de spørgsmål du støder på undervejs? 2... Du kan hurtigt og nemt lave en profil på facebook og i dine indstillinger vælge at det kun er dine venner, som kan se din profil (du bestemmer selv om du siger ja eller nej til dem, som anmoder om dit venskab). Med den profil kan du deltage i facebookgruppen og være med når jeg går live og besvarer spørgsmål og opmuntrer dig til at fortsætte dit gode arbejde.

 • Hvilke værktøjer kan jeg forvente at få?

  Du får masser af øvelser, der vil højne din hverdagsglæde og din følelse af lykke i livet. Du får nogle meditationer så du kan have ro på og være i god kontakt med dig selv undervejs. Du får videoguides. Du får livesessioner, hvor du kan få svar på dine spørgsmål. Du motiveres og inspireres til at tage taknemmeligheden ind i din hverdag. Du får e-bøger om taknemmelighed. Du får adgang til et af mine foredrag om taknemmelighed via lydfil/video. Og... du får det hele serveret i drypvise doser så du hele tiden kan følge med og være tryg i forløbet.

 • Forventes det at jeg deler mine sårbare sider med andre?

  Du er fri til selv at bestemme, hvad du deler og hvor meget du deler undervejs. Fællesskabet er til for at løfte og for, at du ved, at du på ingen måder er alene med dine drømme og udfordringer.

Hvad er værdien af et lykkeligere liv?

Hvad er det værd i livsglæde og penge?

1 million? 100.000 kr? 20.000 kr? 3000 kr? Eller hvad med bare 1299 kr? Ja, 1299 kr. 😊 Det er den pris du giver for undervisningsvideoer, livesessions, foredrag på lydfil, svar på dine spørgsmål, e-bog, woorkbook, flere værktøjer, professionel og ærlig sparring, at dit liv bliver bedre og bedre, at du føler dig lykkeligere. Det er da absolut fairpay ik’! Jeg GLÆDER MIG RIGTIG MEGET til at give dig alt det bedste jeg ved og til at se dig tage handlekraften hjem og give den gas med hverdagsglæde og livslykke.
Jeg vil da slet ikke undvære dette - tilmeld mig
Watch Intro Video

Hør Mag L. Brammer fortælle om, hvordan hun har glæde af at have en taknemmelig tilgang til livet

Anonym, selvstændig og sygeplejerske

En tidligere kursist havde denne refleksion midtvejs i sit forløb

Anonym, selvstændig og sygeplejerske

Jeg stopper mere op og tænker over, hvad jeg har og hvor meget jeg har at være taknemmelig over. Jeg zoomer meget mere ind på de små ting på min vej og i livet. Jeg mærker glæder og håb der bobler i mig og jeg føler mig mere glad. Det er en stor lettelse at mærke mere efter og tænke større tanker om mig selv og mine drømme. Alt føles lidt lettere og bedre. En befrielse at lære at VÆRE Jeg vil gerne have mere glæde og ro i mit liv efter mange udfordringer og modstand. Lever kun en gang og vil opleve og VÆRE, istedet for ræs og jag. Jeg ønsker et godt liv, som leves og gode relationer <3

HUSK at anmode om medlemsskab i den tilhørende facebookgruppe

Det er i facebookgruppen der vil være live spørgesessioner, peptalk og anden genial opbakning til dig

Anmod nu