Sjælemøder er det mest fantastiske

En gang om måneden deler vi erfaringer og meninger og lærer hinanden bedre at kende

Når vi har sjælemøder er der så meget god energi. Her er der plads til at være dig og der er plads til din måde at anskue livet på. Intet er for mærkeligt og du kan ikke undgå at gå fra mødet både inspireret og opløftet.

Når vi har sjælemøder er dialogen i centrum. Vi taler både i fællesskabet og i mindre grupper afhængig af emner og behov.

Et sjælemøde styrker og opløfter din sjæl. For mig er det månedens højdepunkt og jeg ved du kommer til at holde af dem.


Life is a souldance
Livet er en sjæledans

Følg din sjæl - Udlev din drøm

For dig, der vil udleve dine drømme med dig selv i god behold

Din livskraft er en flamme, der aldrig slukkes. Nær den.

Kærligheden er den største kraft i universet. Gå med den.

Frie tanker er de vinger, der bærer dig. Fold dem ud.

Sjælskontakt er det du behøver for at finde hjem i dig selv. Åbn den.


Lækkerier kun for medlemmer

Hver måned kan du pakke din egen goodiebag. Du er fri til selv at bestemme, hvor meget du ønsker at fylde i, afhængig af dine aktuelle behov. Det hele er tilgængeligt for dig.

 • Månedens buket

  Hver måned vil et medlem modtage en smuk sjælehealende blomsterbuket lige til døren. Bare fordi det er dejligt...

 • Korttrækning

  Hver måned går jeg live og giver personlige korttrækninger. Det giver dig fokus og indsigt i, hvordan du bedst tager dig af dig selv lige nu og kommer godt videre.

 • Healing

  Hver måned går jeg live og giver alle, der lyster det, mulighed for at være med, når jeg åbner op for 'Cirkel for livskraft'. I den fælles energi åbner jeg op for universets healende kræfter. Du modtager en healing, som matcher tiden og energierne og hjælper dig til at være i balance.

Live Q & A med Anita

I 45 min. kan du, sammen med de andre, stille alle de spørgsmål du lige nu tumler med.

 

Her er din mulighed for at få del i min visdom og jeg benytter gerne mine clairvoyante evner også.

Det er her du kan stille konkrete spørgsmål omkring det, som lige nu spænder ben for dig eller, som pirrer din nysgerrighed.

Du har mulighed for at tappe ind og få del i mine erfaringer og i den livskundskab, jeg i samarbejde med universet, har opnået gennem livet og livene.

Jeg er her direkte til rådighed for dig.

 • Læsning af verdensenergierne

  En gang om måneden får du indsigt i, hvad der sker i verdensenergierne. Jeg laver læsningen og deler den med jer. Dette kan give dig tryghed og overblik. Og er også en guidance til, hvordan du bedst agerer i tiden. Du kalibreres til tidens energi.

 • Gaveregn

  Hver måned kan du tage månedens gave. Det kan være en e-bog, en meditation, et onlinekursus og meget mere. Hvert kvartal er der større gaver i spil for et begrænset antal medlemmer: Dette kan være alt fra personligt kortoplæg, over et sæt englekort til deltagerplads på et kursus. Uanset hvad du får, vil det være støttende og opbyggende for din personlige og spirituelle udvikling.

 • Masterclass'

  Hver måned har du adgang til disse og lignende masterclass': * Meditation og stilhed * Mærk dine krystaller * Manifestation * Personlig POWER * Leg med englekort * Der er 1 masterclass pr. måned. Det er din fantastiske mulighed for, løbende, at arbejde med din personlige udvikling, så du står stærkere og stærkere i at være dig. Masterclass' er tilkøb til virkelig favorable priser fordi du allerede er medlem.

En medlemsklub med afsæt i hjertet

Et medlemsskab, der betaler sig

 • 2.988,00 kr. / år med 1 måneds gratis prøveperiode

  2.988,00 kr. / år med 1 måneds gratis prøveperiodeFølg din sjæl. Udlev din drøm. Hæv vibrationerne og kend energierne i tiden og i dig.

  Du ved at ’Følg din sjæl – Udlev din drøm’ er relevant for dig når: • Du føler du har et personligt potentiale du ikke har åbnet op for endnu – her åbner vi op. • Du vil mere end bare overfladiske forløb – her går vi i dybden. • Du ønsker at leve mere i overensstemmelse med dig selv og dit kald – her er der plads til alle gode mennesker, som ønsker at leve livet fra et rent hjerte. • Du er nysgerrig på alt det i verden, der er større end vi mennesker – her arbejder vi ud fra lyset og kærligheden og arbejder med hverdagsspiritualiteten. • Du vil mere med dig selv og din personlige udvikling – her er der månedlige masterclass’ om alt fra englekort over meditation til Personlig POWER. • Du ved, at det er dig, der skaber forandringerne i dit liv – jeg er din engagerede læremester og inspirator. Mit navn er Anita Hummelshøj Mikkelsen og min mission i livet er at hjælpe dig godt og trygt hjem i dig selv, så du står trygt og stærkt i at være dig.
  Tilmeld mig nu

Det handler om at følge din sjæl

Så du kan udleve dine drømme

At følge din sjæl er en rejse gennem livene, 

hvor du hvert sekund i dit nuværende liv, kan drage nytte af, at lytte indad og følge din sjæls visdom.

Du er tilstede i dette liv og din sjæl er med dig i alle dine liv - på en gang. Din sjæl lever også i livene før nu og i livene efter nu.

Tid er en jordisk menneskelig opfindelse - i universet er vi uden for tid.

At følge din sjæl er en gunstig mulighed 

for at lade dig styrke af visdommen fra alle dine liv, i dette liv. Her hvor din primære bevidsthed har slået sig ned for en periode.

Dette liv er en læringsproces i altets kamre af uendelig visdom og forbundethed.

Nogle gange føler du dig forstyrret, forvirret og savner forklaring, og det er her du skal huske at dette alene lever i dig, i nuet, i dette liv.

I dine andre liv, som er parallelle med dette liv er der andre ting på færde.

Din sjæl lærer konstant og optager på denne måde sin visdom kontinuerligt.

Når du følger din sjæl går du livsvejen gennem visdom fra uendelighedens kamre.

Din sjæl er din skæbnefører og viser dig alle de gemte skatte, som ligger gemt i skyggerne. I dette liv tror vi ofte, at vi alene skal gå mod lyset, hvilket også er en sandhed, men ikke i sig selv hele sandheden.

Når vi vender blikket mod mørket, får vi lov til at se, hvad der også er på færde i livet og i os selv.

Du kan hente dine største gaver 

ved at se bag lyset og ind i skyggerne, som er gemt i spillet mellem lyset og mørket. Det er her i skyggerne du opsamler din største visdom, hvis du vel at mærke ikke bare ser forbi dem.

Læringerne overses nemt 

når du glemmer at tage din energi hjem. Når du har for travlt med at tjene andre og fx. tjene dine penge, er det meget meget let at lægge din dyrebare energi ud i andet og andre frem for at beholde din energi hos dig selv.

Når du kommer til at lægge din energi ud i arbejdsopgaver, andre mennesker og ud i frygt og bekymring, så svækker du din livskraft og din handlekraft... Du har givet dig ud til andre, som så kan lukrere på din kraft og din styrke.

Du mærker det selv som en træthed, opgivenhed, irritation. Som en stress, en depression eller som udbrændthed. Alle, på hver sin måde, en smertefuld oplevelse på den lange bane.

At give dig selv til andre er okay når du først har ladet dig selv op. Har taget din energi hjem i så stor en grad, at du er i overflod, og her let og ubesværet og fornøjeligt kan lade andre få del i dit energetiske overskud.

Dette er smertefrit og helt igennem glædeligt for både dig selv og for dem, som modtager fra dig.

Du er en juvel

Din sjæl er en juvel. Juveler, der bæres nær hjertet stråler smukkere end juveler, der ligger hengemte i skuffer og skabe. En juvel, der placeres i et negativt energifelt vil nok stråle den første stykke tid og herefter aftager glansen næsten ubemærket, i det den til sidst blot vil ligne sine omgivelser i det negative energifelt, som den langsomt, men sikkert har givet sin glans til.

En juvel, der skal bevare sin glans, skal med jævne mellemrum bæres nær hjertets og sjælens nærende energi.


Du skal kende værdien af at være forbundet 

med det gode i universet. Det, som er meget større end dig selv. Din sjæl skal næres af universets uendelige kærlighedsfelt og det er dit menneskelige ansvar at stoppe op, før du er udtømt for god energi.

Det er dit ansvar, at nære og bære dig selv i videst mulige omfang. Gør du dette i et samarbejde med din sjæls vejledning og universets bærende krafter, vil du opleve, at det er mere frit, rart og berigende at være dig, i dette liv.

At tappe ind i forbundetheden med altet og universets lyse og kærlige energi er glædeligt og lærerigt.

Det er trygt, for du ved at hvor end din sjæl guider dig hen, vil du aldrig blive guidet ud i noget du ikke kan bære. Du vil alene møde læringer på din livsvej, som du kan håndtere.

Det kan godt ind imellem være smertefuldt og besværligt 

at lære af sjælens vej, men uendeligt mere berigende end at lukke af, og lade dig føre bevidstløs ud i tomhed, ensomhed og intethed. En altoverskyggende jordisk effektivitetstanke og materialisme.

Din sjæl anerkender, at som tiden er, behøver du penge for at overleve i den verden, hvor magthaverne og måske du selv tilbeder pengene, som var de din Gud.

Har du tillid til din sjæl og din livsrejse, vil du opleve at der altid vil blive sørget for dig. Du vil altid blive tilbudt muligheder, der hjælper dig på vej, så du kan overleve. Også i dette materialistiske liv.

At følge din sjæl handler om tillid og tro 

Har du tillid til, at din sjæl alene vil dig dit bedste, også når livet føles stridefuldt. Har du tillid til og husker du din sjæl, når du vælter dig i succes og har i rigelige mængder af alt, så er du nået der til, hvor du kan læne dig ind i troen på at uanset, hvad du bydes og inviteres til at lære, så er der en dybere mening med det. Sådan er det.

Du er nu klar til at udleve dine drømme.


Hver måned lander der en sjælehealende buket, hos et medlem fra gruppen.


Dette er en sjælegruppe. Vi er mange mennesker med hver vores unikke sjæl. Fælles for os alle er, at vi ønsker et fællesskab, der forstår os og støtter os i, at udvikle os spirituelt og personligt og ikke mindst bringer os nærmere vores drømme. Her kan du designe livet og blive stærkere og stærkere i at være dig.


Jeg glæder mig til at inspirere dig

Klubben er super god og du er hjertelig velkommen

Mit navn er Anita Hummelshøj Mikkelsen.
Jeg er din læremester og inspirator.

Jeg hjælper stærke mennesker videre på deres livsrejse.

Jeg giver stærke mænd og kvinder mod til at gå videre på livets vej, selv når de møder modstand, så de igen kan være optimalt til stede i livet.

Jeg hjælper dig, der er faret vild i livet til igen at komme på rette spor og genfinde livsglæden og roen i hverdagen.

Jeg brænder for at guide stærke mænd og kvinder til at få øje på sig selv samt se egne styrker og skønheder. 

Jeg er god til at bruge min egen spiritualitet, min faglighed og livserfaring til at sætte gang i en proces, der skaber den forløsning de har behov for. Jeg er god til at se, høre og forstå dem. Det gør, at de føler sig mødt præcis, som den de er og igen får kontakt med egne behov.

Vi samarbejder om at finde den vej frem, der er bedst for dig. Den vej, der låser op for blokeringer i krop, sind og sjæl og lader dig stå i dit lys med dine styrker og sårbarheder.

Mit livsformål er at leve et liv, fuld af frihed. Et liv fyldt med kærlighed og gode relationer, hvor jeg har penge nok til at udleve mine drømme og til at være til stede for dig. At hjælpe dig med at få øje på dig selv og til at være mere kærlig overfor dig selv. Jeg hjælper dig hjem i din kerne, så du kan føle dig hjemme i dig selv og herfra sprede mere kærlighed ud i livet og også udleve dine drømme.

Jeg lever livet, så jeg kan se mig selv i øjnene hver dag og vide, at jeg handler ud fra kærlige og rene intentioner i beslutninger og handlinger.


Kort sagt:

* Jeg rummer hele dig

*  Jeg insisterer på det bedste til dig

* Jeg slipper dig aldrig i kaos

* Jeg lader dig udvikle dig i dit eget tempo

* Jeg er ærlig og nærværende med dig


Din livsindstilling er afgørende for din måde at handle på.

Investering i dig selv

Betal 2988 kr. for et år og få 1 måned gratis. Betal 3048 kr. i månedsrater af 254 kr.

Udlev dine drømme

og vær tro mod din sjæl

Udlev dine drømme

Drømme er ikke noget, der kun tilhører natten. Vi har drømme til alle tider og i alle retninger.

Drømme er puffede skyer, bristede bobler, stive energier og fantastiske fantasier. Vi er frie til at drømme og frie i vores drømme.

Drømmene er nogle gange det tilflugtssted du behøver fra en presset hverdag eller i en tid med modgang. Andre gange er de så ubegribelige, at vi end ikke kan forestille os en vej til at realisere dem.

Drømme er magi og er beslægtede med hverdagsmagien.

Hverdagsmagien er de drømme vi udlever i stor og lille skala hver eneste dag. 

Indfrielse af drømme er også det øjeblik, hvor du formår at være lige præcis den forældre , du har drømt om at være. Det er den dag, hvor du tager fri for at gå ned til skovsøen, for at mærke dig selv og ikke mindst mærke, hvordan naturen gør dig godt. Drømme er også, at du endelig har den kundestrøm du ønsker dig, det er rejsen til Island eller at møde dine biologiske forældre. Drømme er, hvad du gør dem til.

Drømme er gjort af det samme partikelstof, som livet og tuner du ind på deres frekvens, vil du opleve en perlerække af drømme, der bliver til virkelighed.

Kunsten er at undgå at gå til klagetræet.

Ved klagetræet er der alene plads til dine bristede forventninger og håbløsheden. Du er ved klagetræet, når du hører dig selv sige eller tænke:

 • Det får jeg aldrig råd til
 • Det vil helt sikkert ikke lykkes for mig
 • Jeg kan lige så godt give op for jeg orker ikke at prøve mere
 • Det er også fordi X er sådan mod mig
 • Det er kun andre det lykkes for


Opdager du en dag, at du er faret vild i drømmenes land og i stedet er nået frem til klagetræet, er det på tide at stoppe dig selv og minde dig selv om, hvor magisk et stof du er gjort af. Mind også dig selv om, hvor kærlig en skaber, der har givet dig muligheden for at udleve netop dette liv, dit liv, præcis, som du drømmer om. Verden ligger åben - også for dig.

Du er fra din sjæls tilblivelse kommet til livene, som den reneste og smukkeste sjæl og det er den sjæl, du skal finde ind til igen.

I løbet af dine liv

er du nu og da kommet på afveje og læringsveje og det er okay. Det er også her du opbygger den viljestyrke og visdom, som du skal benytte for at komme hjem i din reneste form.

Du skal smide de masker, som du bevidst eller ubevidst har påtaget dig, for at overleve på kendt og ukendt terræn. Og i livets rødglødende zoner fulde af kontrakter, kontraster OG læring.

Læring er næring til din visdom. 

Din visdom er vejen til at udleve dine drømme.

En dag på din livsvej opdager du,  

en meget skelsættende hændelse og en engel daler ned fra himlen for at hjælpe dig. Englen kan dog alene vise dig tilbage på dit livsspor, hvis du tillader det. Derfor er det meget vigtigt, at du holder øjne, ører og sanser vakte for at mærke englen ved din side.

Du behøver blot at tro på englens eksistens og sige "Ja tak, jeg vil gerne hjælpes" for at englen begynder det samarbejde med din sjæl, som fører dig derhen, hvor du er i stand til, i renhed at tune ind på drømmenes frekvens.

Følg din sjæl og udlev dine drømme, store som små, nære som fjerne.

Luk døren til klagetræet og smæk døren til dine drømme op på vid gab.


UDLEV DINE DRØMME NU 

Din investering i dig selv

Betal 2988 kr. for et år og få 1 måned gratis. Betal 3048 kr. i månedsrater af 254 kr.

Ofte stillede spørgsmål

 • Hvor finder jeg læringsplatformen når jeg er tilmeldt?

  Det gør du lige her. Du skal blot kopiere linket nedenfor, sætte det i din browser. Så kommer du direkte til siden du kan logge ind på. Du kan også bare klikke på Log ind øverst til højre på denne side. https://hummelshoj.thinkific.com/collections

 • Hvad kan jeg bruge den tilhørende facebookgruppe til?

  * Du kan spørge mig og dine medkursister om råd og sparring * Du kan se inspirerende livevideoer * Dette er kernen for alt dialog * Det er her link til zoom deles, når vi mødes endnu tættere * Det er kort sagt her det meste sker.

 • Hvornår kan jeg afmelde mit medlemsskab?

  Som årsmedlem har du 1 md. opsigelse. Som ratebetalende medlem har du 3 md. opsigelsesvarsel i dine første 12 måneders medlemsskab. Herefter har du 1 md. opsigelse.

 • Hvor længe har jeg adgang til materialer, lives og videoer?

  Det har du så længe du er medlem.

Har du overblikket?

Jeg glæder mig rigtig meget til at hjælpe dig hjem og ud i dine drømme.

Følg din sjæl – Udlev din drøm er som en goodiebag, du selv har pakket.

Fyld den med:

 • Sjælemøder (fælles udviklingsmøder)
 • Healinger
 • Korttrækninger med englekort/orakelkort
 • Indsigter i verdensenergierne for måneden
 • Live Q & A
 • Masterclass’ (nyt emne hver måned)


Plus det løse…


I medlemsklubben er der inspirationsgaranti så længe du selv tager det første skridt og engagerer dig.



Du ved at ’Følg din sjæl – Udlev din drøm’ er relevant for dig når:

 • Du føler du har et personligt potentiale du ikke har åbnet op for endnu – her åbner vi op.
 • Du vil mere end bare overfladiske forløb – her går vi i dybden.
 • Du ønsker at leve mere i overensstemmelse med dig selv og dit kald – her er der plads til alle gode mennesker, som ønsker at leve livet fra et rent hjerte.
 • Du er nysgerrig på alt det i verden, der er større end vi mennesker – her arbejder vi ud fra lyset og kærligheden og arbejder med hverdagsspiritualiteten.
 • Du vil mere med dig selv og din personlige udvikling – her er der månedlige masterclass’ om alt fra englekort over meditation til Personlig POWER.
 • Du ved, at det er dig, der skaber dine forandringerne i dit liv – jeg er din engagerede læremester og inspirator.



 • Nærværende sparring
 • Relevant indhold
 • Kendskab til dig
 • Kærlig og opløftende energi


Vi ses,


Rammerne for medlemsklubben

Her er plads til dig

Du har her et sted, hvor der er plads til dig og din spiritualitet. 

 • Her fordømmer vi ikke - vi åbner op og er nysgerrige. 
 • Her hæmmer vi ikke - vi støtter op og spiller hinanden gode. 
 • Her gemmer vi os ikke - vi viser os med vore styrker og sårbarheder i det tempo vi er klar hver især. 
 • Her findes der ikke kun én sandhed - vi har plads til mange sandheder. 
 • Her er der ikke facader - vi er her som den vi er fordi vi ved at det er okay.
 • Her er der ingen der bestemmer dit udviklingstempo - vi respekterer hinandens veje gennem livet.


Her er dog én vigtig regel, som alle skal overholde og den lyder således:

Du skal alene handle ud fra det sted i dig, hvor lyset og kærligheden bor, når du interagerer i gruppen.

Kom med i fællesskabet

Betal 2988 kr. for et år og få 1 måned gratis. Betal 3048 kr. i månedsrater af 254 kr.