Englekort for begyndere

Du behøver ikke at eje et kortsæt endnu for at være med her

Det er mig en glæde at invitere dig med ind i kortenes univers. 

Her på kurset arbejder vi med englekort, orakelkort og affirmationskort. Dette er den gængse betegnelse for næsten alle de kort der ikke er tarotkort. 


Du kan være med og være nysgerrig uanset om du allerede har et eller flere kortsæt eller om du gerne vil se kortverdenen lidt an inden du køber dit første kortsæt. 


Kurset er tilrettelagt så du får en god indføring i kortenes verden. Når du har deltaget her ved du:


- hvad du kan bruge kortene til

- hvordan du kan bruge kortene

- hvordan du trækker kort

- hvordan du spørger ind til kortene

- hvordan du renser kortene

- hvordan du indvier et nyt kortsæt

- hvordan du lægger et oplæg med kortene


Sammen skal vi bruge 1 times tid på selve kurset d. 7. december 2021 kl. 17 til 18

1 times kursus

Kan du ikke være med live når kurset foregår, kan du se det på replay indenfor 4 døgn efter kursets afholdelse. Herefter lukkes kursusgruppen.

Du har altså:

* 4 døgns tilgang til kursusreplay i facebookgruppen, hvor det afholdes.

* Sparring med ligesindede

* Adgang til en live Q & A med mig, Anita Hummelshøj Mikkelsen, som afholdes på 2. dagen

* Mulighed for at købe nye kortsæt med rabat

* Tidsbegrænset rabat ved tilmelding til kurset for letøvede og øvede, som kommer til januar 2022


Sådan foregår det:

1:For at deltage skal du tilmelde dig her på siden. Deltagelse er GRATIS. Herefter modtager du en mail med adgang til et onlineforum, som du opretter dig i med mail og et kodeord du selv bestemmer. (Har du allerede andre kurser gennem platformen Thinkific, så kan du blot logge ind og se det der efter køb)

2: Her finder du vejledning til kurset og adgangen til den lukkede facebookgruppe, som kurset foregår i. Kurset foregår live.


Facebookgruppen:

Gruppen er privat og lukket. Så alt, hvad vi skriver og deler i gruppen kan alene ses af gruppens deltagere. Gruppen får du et link til efter betaling.

Marianne Millot

jeg kan klart anbefale det ❤

Marianne Millot

Jeg har deltaget i Anitas Englekort kurser, og jeg kan klart anbefale det❤ Inden kurserne havde jeg et enkelt sæt kort, som jeg ikke rigtig kunne komme i gang med at bruge. Jeg var usikker på, hvordan jeg skulle komme i gang, og holdt mig kun til teksten i bogen. Jeg startede på kursus for begynder, hvor jeg blev fik basisviden i at rense kort og ideer til tolkning. Efter det var jeg mere tryg og klar til at gå i gang. Her var der flere oplæg, opgaver og masser af sparring. Jeg er i den grad blevet klædt godt på, og bruger nu kortene mere intuitivt. Og så er Anita bare rigtig dygtig. Anitas positivitet og glæde for brug af Englekort kan man mærke selvom man sidder i hver sin ende af landet. Det er helt fantastisk❤ Så går du med nogle kort og ikke helt kan komme videre med dem? Så meld dig til kurserne, du vil ikke fortryde det!
Hanne Dorthe Spandet

Jeg har lært rigtig meget

Hanne Dorthe Spandet

”Jeg har fulgt Anitas begynderkursus og det er altid en fryd når hun dukker op på skærmen. Jeg har lært rigtig meget ved at følge Anita og tør nu bruge mine kort og de svar jeg får. Anita Har virkelig givet mig troen på at kunne, og jeg vil klart anbefale alle at følge Anita. Hun har en energi og en udstråling, der giver dig troen på at du godt kan”

Vi tæller ned til d. 7. december kl. 17.00

Det bliver rigtig godt at komme i gang

  • 00Dage
  • 00Timer
  • 00Minutter
  • 00Sekunder
Kom GRATIS med på holdet - Tilmeld her