Ja, jeg ved det godt.

Det kan være svært at nå det hele og allermest at nå dig selv. 

Du er god til at give dig selv en tid ved frisøren, at købe chokolade når du er ked eller træt eller til at få købt den bluse du gerne vil have. Når det kommer til det ydre og symptombehandlingen er du eminent. 

Det står straks værre til, når det handler om at få snakket med nogen, der kan hjælpe dig helt ind bagved det hele, ind til årsagerne til, at du har uro i tankerne eller i kroppen. Årsagerne til, at du ind imellem har lyst til at skride fra det hele, sælge ungerne og smide livspartneren på komposten i håb om at han/hun omdannes til den person du i virkeligheden drømmer om.

Nå ikke…

du er måske kommet videre end det?

Du er muligvis allerede godt i gang med dit indre arbejde og har været igennem de første tudeture, oplevet meditationens vidunderlige effekt, har gået til yoga og nu er du endt på en eller anden spirituel uddannelse, som du håber er lige det du søger. Det der befrier dig fra dig selv, så du kan blive sat fri til at leve dit liv… 

Det er så fint. 

Det kan endda være, at du nu blot mangler at samle alle indtryk og at få det hele til at lande godt indeni så du kan være mere i ro med det hele.

 1. Du er et stærkt menneske, holder af livet, men har svært ved at se din vej frem.

 2. Du kan mærke, at du allerede benytter 80 % af dit potentiale, men mangler at finde og få frisat de sidste 20%.

 3. Du har et godt liv og oplever alligevel, at du er et søgende menneske, uden at vide præcist, hvad du søger.

 4. Du er allerede i gang med spirituelle og udviklende forløb, men mangler at kunne samle alle de løse ender af viden, erfaring og information.

 5. Du ved du er et godt og kærligt menneske, du har blot svært ved at finde ud af, hvordan du bedst hjælper dig selv og andre.

 6. Du har klaret dig godt i dit liv og arbejdsliv og alligevel oplever du, at du er alt for stresset og presset.

 7. Du står umiddelbart stærkt i livet, men har opdaget at du jævnligt løber panden mod den samme mur, selv om du prøver at gå udenom.

 8. Du ved du er forbundet med det kærlige i verden, som er større end dig selv. Du har bare virkelig svært ved at se, hvad dit livsformål er.

 9. Du hviler i dig selv, du er godt i gang med din livsrejse og har følelsen af, at du gerne vil styrke dig selv på denne rejse.

 10. Du ved der findes noget i verden, der er større end dig selv. Du har bare endnu ikke fundet ud af, hvordan det kan hjælpe dig.

Dette fabelagtige tilbud kommer ALDRIG igen, så det er nu det skal gribes, hvis du føler for at få dit livs bedste dannelsesrejse.

For dig, der godt kan lide at vide lidt mere om,

om du kan forvente at rejsen bliver afslappende, oplevelsesrig, kulturelt orienteret eller andet, kan jeg love dette

 • Det bliver ikke kedeligt. Du er nemlig alt andet end et kedeligt menneske! Din personlige dannelsesrejse er 7 måneder, hvor du kommer til at udfolde dine smukkeste sider på en måde, så du står det kærligste sted med dig selv bagefter.

 • Det bliver spændende og oplevelsesrigt. Du er nemlig et spændende menneske! Du står eller kommer til at stå i fuld tillid til dig selv og i tillid til, at alt du møder i livet, er læringer, hvis formål er, at gøre dig stærkere og stærkere præcis, som den du er.

 • Rejsen slutter ikke blot fordi de 7 måneder er gået. Din kuffert vil bugne af livsvigtige valg, værktøjer og værdier, som du frit kan benytte dig af resten af dit liv. Du vil ved rejsens ende stå badet i taknemmelighedens lys og være klar til, hvad end livet bringer dig.

Hvornår kommer det rigtige rejsetidspunkt for dig?

Det gør det, den dag du ser ud over dine egne begrænsninger og beslutter dig for at tage tyren ved hornene og gøre noget.

Du tænker:

Det har jeg ikke tid til…

Jo, selvfølgelig har du tid for det er nemlig lige nu din første læring om, at sætte dig selv først begynder. Er du ikke selv i balance og i overskud som menneske, kan du umuligt blive ved med at hjælpe din børn, dine venner eller hvem du nu er sat i verden for at hjælpe.

Det har jeg ikke råd til…

Jo, du har meget mere råd end du aner. Det er her din anden læring begynder. Tilliden til at verdens overflod også er her for dig. Begynd allerede i dag med at gå ind i manifestationens ukuelige kraft og sig: ”TAK fordi jeg har alle de penge jeg behøver for at gøre det i livet, som er vigtigt for mig.” Snup en stille stund dagligt indtil du mærker tilliden og overfloden strømme til dig i form af små og store daglige magiske pengestrømme. Du vil opleve at strømmene altid matcher dine behov.

Det lyder spændende, men det er ikke noget der vil virke for mig…

Jo, det vil. Det handler om din indstilling og dermed om din tredje læring. Alt i livet er som udgangspunkt neutralt indtil du tillægger det en positiv eller negativ ladet energi (bevidst/ubevidst). ’Jeg tror ikke på at du kan hjælpe mig’ – fair nok, så længe du tror det, er det den sandhed du må leve med. ’Jeg tror på, at du lige præcis er den jeg behøver til at hjælpe mig godt videre på min vej gennem livet’ – jamen tak for din tillid, jeg ved jeg kan hjælpe dig og jeg ved, at vi sammen kommer til at give dig dit livs bedste rejse.


En tidligere kursist siger:


Din livsindstilling er afgørende for din måde at handle på. Og det er nu, du skal handle.

Din rejse er allerede begyndt, hvis ikke du skulle have bemærket det. Alene det, at du er nået hertil, hvor du har sat dig i flysædet og er klar bevidner om, at du er SÅ klar. Om få sekunder letter flyet og du ser ned over din verden og opdager alle de forunderlige ting, der har været med til at præge dig fra tidernes morgen og til nu. Jeg er klar til rejsen. Jeg ved den er begyndt.


En anden rejsedeltager har udtalt:

Du begynder at kunne se gennem skyerne og ane det store overblik.

Du undres over livets tilfældigheder og fornemmer magien, for hvordan kan det overhovedet lade sig gøre, at du sidder her nu, oppe i himlen og har det store overblik og den der fornemmelse af lethed, spændthed og fryd over den magi, som venter forude.

Du retter igen fokus ind i kabinen og ser, at rejseplanen er placeret i lommen på stolen foran.

Tid til afgang

Du har allerede begyndt din rejse mentalt. Vi ses d. 20. August 2022

 • 00Dage
 • 00Timer
 • 00Minutter
 • 00Sekunder
Sørg for at komme om bord, så du ikke misser det bedste af rejsen - tilmeld dig her. Benyt gavekode: 'gohappy' til og med d. 31.4.22 og spar 7000 kr!

Din investering i dig selv

Du bestemmer selv, hvordan du har det bedst med at betalingen forløber

Det kræver ikke mere, end du kan følge med og også have et hverdagsliv

’This is your captain speaking’ lyder det ud over højtaleranlægget.

Du lægger rejseplanen fra dig, hvor du fandt den.

Din opmærksomhed er nu på højtalerens lidt skrattende stemme …

Det er tid for at kaptajnen præsenterer sig.

Dette fabelagtige tilbud kommer ALDRIG igen, så det er nu det skal gribes, hvis du føler for at få dit livs bedste dannelsesrejse.

Mit navn er Anita Hummelshøj Mikkelsen.

Jeg er klog kone og nutidsheks. Jeg hjælper stærke mennesker videre på deres livsrejse.

Jeg giver stærke mænd og kvinder mod til at gå videre på livets vej, selv når de møder modstand, så de igen kan være optimalt til stede i livet.

Jeg hjælper dig, der er faret vild i livet, med at komme tilbage på rette spor og genfinde livsglæden og roen i hverdagen.

Jeg brænder for at guide stærke mænd og kvinder til at få øje på sig selv samt se egne styrker og skønheder. Jeg er god til at bruge min egen spiritualitet, min faglighed og livserfaring til at sætte gang i en proces, der skaber den forløsning de har behov for. Jeg er god til at se, høre og forstå dem. Det gør at de føler sig mødt præcis, som den de er og igen får kontakt med egne behov.

Vi samarbejder om at finde de rigtige nøgler. Dem, der låser op for blokeringer i krop, sind og sjæl, der ofte har fyldt længere tid end først antaget.

Mit livsformål er at leve et liv, fuld af frihed, hvor jeg har penge nok. Et liv fyldt med kærlighed og gode relationer. At hjælpe andre med at få øje på sig selv, at være mere kærlige overfor sig selv, så de med det som kerne, kan føle sig hjemme i sig selv og herfra sprede mere kærlighed ud i livet.

Jeg lever livet, så jeg kan se mig selv i øjnene hver dag og vide, at jeg handler ud fra kærlige og rene intentioner i beslutninger og handlinger.

REJSEOPLEVELSER

Du lader kaptajnens præsentation synke ind og spørger din sidemand, om hun har været på rejse med samme kaptajn tidligere.

Ja, det har hun.

Hun er helt tryg ved situationen og fortæller dig lidt om hendes og andres oplevelser fra andre rejser.

Rie Jacobsen

Jeg bliver stå stærk af denne rejse

Rie Jacobsen

Jeg har haft vildt travlt i den sidste tid. I første del efter du havde sluppet os sidste gang, var jeg meget følsom og virkelig inde og mærke efter om jeg var, hvor jeg vil være og hvad, der skulle ændres. Da jeg havde arbejdet med det kom styrken og kraften i at, ja, jeg vælger at være med alt det, der er i mit liv og jeg bliver så stærk af denne rejse. Jeg er så glad og taknemlig.
Berit J.

Jeg føler du ser mig

Berit J.

Glæder mig til modul 2. Jeg vil forsøge at gå og være i mit lys, så jeg kan mærke det budskab, jeg fik den dag du sagde, at jeg skulle gøre det enkelt og bare være den jeg gerne vil være, hvis jeg gerne ville arbejde med min femininitet. .. Det er som om, at den jeg gerne vil være og den jeg egentlig er, er på rejse mod hinanden. Jeg føler mig meget mere i ro fordi jeg hviler mere i mig selv end jeg tidligere har gjort. Jeg er der ikke helt, men der er sket meget i dette forår. Af hjertet TAK for dig Anita, fordi jeg føler du ser mig og er så god til at støtte og skubbe til mig på den rigtige måde.
Anonym

Glad for at jeg gav mig selv denne gave

Anonym

Jeg har haft en fantastisk vild rejse. Jeg er så glad og taknemmelig for, at jeg gav mig selv denne gave. Jeg har fået en kæmpe forløsning af den sorg, der havde sat sig fast i mig. Jeg kan mærke det fysisk ved, at jeg blev helt slap i kroppen i går. I dag føler jeg mig let og glad. Jeg har ikke det samme behov for trøstespisning i dag. Nu kan jeg gå ind i den nye tid med styrke, lethed og smil. Tak for dig Anita. Du er virkelig dygtig og har gjort en kæmpe forskel for mig.
Marieke Bülow

Giver mig ro og tryghed

Marieke Bülow

Fra første sekund ramte du mig lige ind i hjertekulen og derfra lagde du et spor, som jeg i hjertet kan mærke er rigtig for mig. Det giver mig en ro og en tryghed at have en ide om min retning det næste år.
Marianne F. Millot

Bliver aldrig træt af at lytte til dig

Marianne F. Millot

og P.S. Tak for en skøn uge og al den kærlighed, der har været i gruppen. Tak til dig Anita, jeg bliver aldrig træt af at lytte til dig. (og det må du gerne citere mig for).
Anonym

Jeg bryder med fortiden

Anonym

Super god øvelse. Jeg bliver mindet om, at jeg skal turde vise mere af mit sande jeg. Jeg lærer samtidig, at jeg i den grad bryder med fortiden.

Du mærker en tilfredshed,

med din beslutning om at være kommet afsted.

Du glæder dig til, når flyet lander d. 20. august 2022 kl. 20.00.

Det er tid til, at du betræder nyt land, som overraskende nok vil føles så velkendt og hjertevarmt, at du trygt og tillidsfuldt overgiver dig til rejseplanen her fra.

UPS!

Stewarden kalder dig tilbage, du har glemt at tage den pakke med rejseselskabet havde placeret under dit sæde i flyet.

Værsgo’ siger den søde steward og smiler.

Du modtager pakken med undren og spænding og ja, du har nået dagen, hvor du gerne må åbne din pakke. Den er personlig. Den er kun til dig.

Du åbner pakken og finder alle de ting, du ikke vidste du ville få brug for, men som rejsen skrider frem værdsætter du gaverne mere og mere. De er som små nøgler, til de døre du behøver at åbne på din dannelsesrejse.

Din investering i dig selv

Du bestemmer selv, hvordan du har det bedst med at betalingen forløber

Dette fabelagtige tilbud kommer ALDRIG igen, så det er nu det skal gribes, hvis du føler for at få dit livs bedste dannelsesrejse.