Hey, stærke sjæl!

Ja, det er dig jeg taler til. Dig, der i dit inderste godt ved, at du er stærk og har så meget godt at dele ud af og være med i livet.

Dig, der nogle gange tænker om dig selv, at du er som en fugl med stækkede vinger. Du ved du ejer friheden indeni. Du ved du har styrken til at gøre det du helst vil med livet. Du ved også, at du er stærkere end du indtil nu har vist og måske endda stærkere end du selv tror.

Ja, lige præcis dig!

Hvorfor?

Fordi jeg ved du trænger til at mærke dine vinger folde sig ud. Du længes efter friheden og efter at være dig i din bedste og stærkeste udgave.

Hvordan jeg ved det?

Det ved jeg fordi jeg selv engang var en stærk fugl med stækkede vinger. Fordi jeg selv har lært at folde mine vinger ud og flyve og navigere stærkt i livet med mig selv og universet som de bedste navigatører. Kompasset peger stik NORD og min vej er tegnet tydeligt og smukt – nu skal jeg blot navigere efter hjertet og jeg ved du kan det samme.

Kom med på rejsen – jeg ved du er stærk nok.

Dengang mine vinger var stækkede,

var jeg ikke altid klar over det.

Det var over tid det gik op for mig… gennem små og store oplevelser af, at jeg kun brugte mig selv 75 – 80%. Jeg manglede at få frisat den sidste mængde energi og råstyrke. Måske du kan genkende det?

 • Du har et godt job og alt ser ud til at fungere, men indeni er der noget som ikke føles optimalt.
 • Du er i et kærligt forhold og alt ser rigtigt ud på overfladen, men indeni er der alligevel mangel på kærlighed.
 • Du har prøvet tusind mænd/kvinder, muligheder og jobs af og synes egentlig du virker som en ret normal person, men alligevel mærker du en frustration over ikke at lykkes med livet.
 • Du har en kernefamilie, I spiser forholdsvist sundt og i er aktive og gør, som man nu gør i sådan en kernefamilie, men alligevel sidder der en knude i solar plexus eller i maven, som fortæller dig, at du ved bedre, uden helt at kunne konkretisere det, der mangler.


Tror du har fanget pointen. Du er et stærkt og et godt menneske og alligevel har du en fornemmelse af, at du kan mere, at du er mere, at du endnu mangler at folde dine smukke vinger helt ud.

 

Derfor skal du med her.

 

Her bliver du kærlig guidet og vejledt. Du bliver hørt, set og forstået. Her er der plads til, at du er dig og til, at du bliver endnu klogere på, hvem du er og hvilken vej du skal i livet.

Her er der plads til alle følelser. Du må juble, du må græde, du må være frustreret, du må glædes… Du må være ALT det du er. Du må være den du er.

Når du leder efter vejen frem og efter det, der skal til, for at folde dine vinger ud, er det helt naturligt at følelserne svinger og du svajer. ALT er okay. Du er okay.

Årets eneste hold begynder d. 12. April 2022, kl. 20.00

Jeg glæder mig meget til at have 8 skønne uger i dit selskab.

 • 00Dage
 • 00Timer
 • 00Minutter
 • 00Sekunder
Tilmeld dig her

Fik du dig tilmeldt?

eller tvivler du?

Ahhhh tænker du og rammes af de tanker, du så godt kender:

 • Jeg vil ikke vise svaghed overfor andre
 • Jeg vil helst ikke have, at de andre opdager, hvad jeg ikke kan
 • Jeg ved ikke helt, om jeg er klar til at arbejde med mig selv endnu
 • Jeg er ikke sikker på, om jeg virkelig kan få den hjælp jeg behøver

 

Sådan er det! Og heldigvis er det helt naturligt at tænke sådan og heldigvis har der været mange kursister, der har gået denne vej før dig.


Følgende intensiveres og udvikles naturligt under forløbet:

 • Egenkærligheden
 • Taknemmeligheden
 • Det at elske livet
 • At evne at se meningen med livet

 

Du lærer at bruge alle de værktøjer, jeg ved, der virker. Til fordel for din hverdagsglæde, din handlekraft og din optimale tilstedeværelse i dit liv.

 

Se her hvad en kursist fra sidste hold siger efter kurset:

Og her er hvad en anden kursist sagde efter det første modul:

Ingen synes det er fedt at vise sine svagheder frem for andre

og heller ikke for sig selv, selv om det kan være lettere.

Formålet med at få øje på sine svagheder og ved at få dem frem i lyset er, at det er der, i lyset, de kan transformeres og gå fra at være en svaghed til at blive en styrke. Find din styrke, det er okay og du kan være tryg.

Alle mennesker har en frygt for at andre opdager, at de ingenting kan når det kommer til stykket. At andre opdager, at de i virkeligheden ikke ved så meget som det lader til at de gør. 

Formålet med denne frygt er alene at holde dig tilbage. I denne frygt bor alle de tanker, der hæmmer dig og forhindrer dig i at gå fremad og opleve succes med at være dig for fuld udblæsning. Helt ærligt, hvis ikke du skal være dig, så mangler vi en brik i det store puslespil, for du er den eneste, der evner at være dig. Stiller du dig ikke frem i dit lys, er der bare en grådig bandit, som kommer og fylder din plads ud og det gavner ingen steder. Her må du gerne være den bedste udgave af dig, med alt hvad det indebærer.

Der er aldrig et rigtigt tidspunkt for vise din svaghed, for at blive forældre, for at tage ud at rejse i 3 måneder, for at grave dybt og finde dig selv, hvis du sætter dig ned og begynder med at tage hensyn til alt og alle omkring dig. Hvis du vil finde din kraft og folde dine vinger ud skal du aktivt vælge dig selv til lige nu. Det kan du godt, det er du stærk nok til lige nu.

Om du får den hjælp du behøver, afhænger meget af, om du er klar til at deltage aktivt og dele ud af dine oplevelser og erfaringer undervejs på kurset. Kurset her, hjælper dig til at slippe tvivlen og den dårlige samvittighed så de ikke længere skal have så meget at sige i forhold til, hvad du vil og tør og gør i dit liv. Kurset her har en opløftende og glædesfyldt tilgang til dig og du vil opdage at du slet ikke er så alene som du nogle gange går og føler dig.

Her lærer du at tage din handlekraft hjem.

Handlekraften finder hjem i dig, jo bedre du bliver til at tage ansvar for dit liv og dine valg. Handlekraften er den grundstyrke der bor i dig. Du kender den godt. Du har mødt den. Du har blot endnu ikke ladet den få den plads den og du behøver.

 

Jeg har hjulpet mange hundrede, måske endda tusinde mennesker gennem årene. Først hjalp jeg mig selv og nu hjælper jeg dig.

 

Ku’ det ikke være fedt at sparke tvivlen til hjørne og kaste den dårlige samvittighed ud af spillet?

Sådan kan du investere

Vælg den løsning, der matcher din økonomi lige nu

Ku’ det ikke være vidunderligt

at få kontakt til dig selv, dit lys og din handlekraft?

JO det ku’!

Kursisten her, en kvinde midt i livet, fik sluppet den sorg, der holdt hende tilbage

 

Og en anden stærk kvinde, som følte sig hæmmet og begrænset, kom ud af sit skjul

 

Tror du at disse kvinder var kede af, at de fandt modet til at dele det de havde set som deres svagheder og tvivl? Nej vel…. For i bytte fik de meget mere af dem selv tilbage.

 

Her er hvad du praktisk kan forvente af ugerne sammen med mig og dine medkursister:

Kurset varer 8 uger. Det gør det fordi jeg godt ved, at du skal have tid til at være i din udvikling og til at leve hverdagslivet i samme periode.

I løbet af de 8 uger, er der særligt 3 uger, hvor aktiviteten er intens. Disse 3 uger er de 3 moduler, der er spredt ud over perioden. I hver af de 3 uger møder du mig live hver dag, hvor jeg giver dig personlig vejledning og retning. Det foregår live inde i gruppen og du behøver ikke at kunne være med præcis når jeg går live, du skal blot se dagens liveudsendelse så snart det er dig muligt den pågældende dag.

I ugerne mellem modulerne lever du livet og øver dig i at udfolde dine vinger. Selv om jeg i disse uger ikke er live hver dag, kan du altid stille mig spørgsmål og jeg går også live nu og da, så du aldrig lades alene, hvis du behøver mig. I disse uger vil du også blive tilbudt at deltage i healinger, meditationer eller andet. Dette er tilbud, som du frit vælger til eller fra, efter behov.

En deltagende kvinde meddelte gruppen dette efter en af de mange liveudsendelser:

 

Her er hvordan modulerne m.v. er fordelt over de 8 uger:

Du lukkes ind i facebookgruppen få dage før kursusstart. Her vil det meste af kurset vil foregå. Link til denne gruppe får du inde på Thinkific læringsplatformen, som du via mail, guides ind i ved din tilmelding.

En lettet kursist, skriver dette i gruppen efter en af de første lives.


Tidsplanen

Notér i kalenderen med det samme.

Modul 1 – Velkommen og vi går i gang (d. 12. april – 16. april 2022)

Daglig live, fra mig til dig, med personlige budskaber til dig omkring den kommende dag. Der vil ofte også være nogle fælles inspirationer i disse lives.

I denne uge, vil du opleve at din udvikling skydes rigtig godt i gang.

 

Følgende datoer er cirkadatoer:

d. 19. april Live Q & A (Jeg går live og du kan stille spørgsmål og dele oplevelser, hvis du lyster)

d. 25. april Healing, meditation eller andet relevant, som kan støtte dig i din udvikling.

 

Modul 2 – Velkommen, vi fortsætter rejsen (d. 1. maj - d. 6. maj 2022)

Daglig live, fra mig til dig, med personlige budskaber til dig omkring den kommende dag. Der vil ofte også være nogle fælles inspirationer i disse lives.

I denne uge, vil du opleve at dine vinger styrkes.

 

Følgende datoer er cirkadatoer:

d. 11. maj Live Q & A (Jeg går live og du kan stille spørgsmål og dele oplevelser, hvis du lyster)

d. 19. maj Healing, meditation eller andet relevant, som kan støtte dig i din udvikling.

 

Modul 3 – Velkommen, vi afslutter rejsen (d. 29. maj – 3. juni 2022)

Daglig live, fra mig til dig, med personlige budskaber til dig omkring den kommende dag. Der vil ofte også være nogle fælles inspirationer i disse lives.

I denne uge, vil du opleve at du flyver som aldrig før.

 

Følgende datoer er cirkadatoer:

d. 7. juni Live Q & A (Jeg går live og du kan stille spørgsmål og dele oplevelser, hvis du lyster)

d. 9. juni Du er flyveklar og gruppen lukker. Denne dato ligger fast.

 

Når, det bare er så godt at man må med mere end én gang:

 

Og når gamle lig i lasten slipper:

 

Og når sorgen får lov at blive rummet:


Tjaaaa og når det hele bare spiller:

 

Andre har taget rejsen før dig og flere vil tage den efter dig. Der er bare ingen, som kan tage din rejse for dig og det er derfor du skal prioritere at investere i dig selv nu. Jo før jo bedre – friheden og handlekraften venter lige om hjørnet. Du kan godt og du er stærk nok.

Ohøj, havde næsten glemt mig selv.

Det går jo ikke.

Jeg forestiller mig, du gerne vil vide lidt om din mentor, sparringspartner, rejseguide om du vil. Hvis det er korrekt antaget, så hæng på lidt endnu. Her er jeg:

Mit navn er Anita Hummelshøj Mikkelsen. 

Klog kone & Nutidsheks

Jeg hjælper stærke mennesker videre på deres livsrejse.

Jeg giver stærke mænd og kvinder mod til at gå videre på livets vej, selv når de møder modstand, så de igen kan være optimalt til stede i livet.

Jeg hjælper dig, der er faret vild i livet til igen at komme på rette spor og genfinde livsglæden og roen i hverdagen.

Jeg brænder for at guide stærke mænd og kvinder til at få øje på sig selv samt se egne styrker og skønheder. Jeg er god til at bruge min egen spiritualitet, min faglighed og livserfaring til at sætte gang i en proces, der skaber den forløsning de har behov for. Jeg er god til at se, høre og forstå dem. Det gør at de føler sig mødt præcis, som den de er og igen får kontakt med egne behov.

Vi samarbejder om at finde de rigtige nøgler. Dem, der låser op for blokeringer i krop, sind og sjæl, der ofte har fyldt længere tid end først antaget.

Mit livsformål er at leve et liv, fuld af frihed, hvor jeg har penge nok. Et liv fyldt med kærlighed og gode relationer. At hjælpe andre med at få øje på sig selv, at være mere kærlige overfor sig selv, så de med det som kerne, kan føle sig hjemme i sig selv og herfra sprede mere kærlighed ud i livet.

Jeg lever livet, så jeg kan se mig selv i øjnene hver dag og vide, at jeg handler ud fra kærlige og rene intentioner i beslutninger og handlinger.

I fællesskab folder vi dine smukke vinger ud

så du igen mærker friheden og styrken i at være dig

Andre kursister har arbejdet med at:

 • træffe svære livsbeslutninger
 • rejse sig efter en skilsmisse
 • finde sine personlige styrker
 • komme i kontakt med sig selv igen
 • udvikle sig selv spirituelt
 • åbne op for egen femininitet
 • bearbejde en sorg
 • skabe et nyt fundament jobmæssigt
 • finde modet til at gøre
 • at redde kærligheden og parforholdet


De eneste grænser findes i dig selv.


Vi ses

Din investering i dig selv

Du vælger selv om du vil betale det hele nu eller i rater